skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Adi Nalic efter krysset mot Norrby

Landskrona BoIS fick endast med sig ett kryss från dagens hemmamatch mot Norrby IF. Efteråt gav planens bäste spelare, BoIS Adi Nalic, sin syn på matchen. 

-Jag tycker att vi alla gör en bra match idag. Vi släpper till några enstaka lägen, men i det stora hela känner jag att vi har kontroll. Synd att vi inte får tre poäng med oss, vilket vi hade förtjänat, säger Nalic till Landskrona BoIS hemsida.

-Vi hade inte marginalerna med oss. Men det är bara att fortsätta jobba.

Adi Nalic om samarbetet med Sadat Karim och rollen som anfallare:

-Det är inte min ursprungliga position, som bekant. Men jag tycker att jag gör det ganska bra som striker. Jag är lite ensam emellanåt, men när Sadat(Karim) kom in så har vi en renodlad anfallare inne. Honom kunde vi mata bollar på, och på det sättet göra mål.

-Jag tror på en stark fortsättning. Om vi fortsätter spela som vi gjort idag, och i många andra matcher för den delen, så tror jag starkt på att vi kommer klara det, avslutar mittfältaren.

Den inkasserade poängen gör att Landskrona BoIS klättrar upp på en kvalplats i Superettan-tabellen. Man har dock en match mer spelad än lagen under.

I nästa omgång väntar en av säsongens tuffaste matcher, då laget reser till serietvåan Falkenberg.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close