FotbollLandskrona BoISNyheter

Jack Majgaard Jensen ny tränare i Landskrona BoIS

Landskrona BoIS har löst tränarefrågan. Jack Majgaard Jensen, som senast tränade FC Rosengård i Damallsvenskan, anställs säsongen ut som ersättare till Agim Sopi.

Den 45-årige Lundabon träffar truppen första gången på måndagsträningen och leder laget för första gången borta mot Falkenbergs FF nästa tisdag.

– Jag har ett inspirerande uppdrag framför mig att tillsammans med spelarna och teamet kring BoIS a-lag säkra Superettankontraktet. Nu längtar jag bara efter att få komma igång och träffa gruppen i eftermiddag, kommenterade Jack Majgaard Jensen till klubbens hemsida när kontraktet blivit klart under måndagsmorgonen.

Vi har i första hand skrivit avtal säsongen ut med Jack men i samtalen med honom har vi såklart haft diskussioner om arbete på både kort och lång sikt, kommenterar Daniel Stålhammar som tillsammans med Mats Andersson och Torgny Andersen genomfört intervjuer med kandidater till uppdraget i veckan.

Jack Majgaard Jensen har bland annat tränat ungdomslag i MFF, Lyngby BK i Danmark och Lunds BK i hemstaden.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close