skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack 8 september: Magnus Svensson inför Europa League

Det är bråda tider för MFF:s försäljningsavdelning inför stundande Europa League-spel i höst. Loger och klubbstolar skall säljas. Möt spindeln i nätet i veckans avsnitt av Blått Snack, möt Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson.

Det blir snack om vad Europa League-spel betyder på intäktssidan, om samarbetet med UEFA inför höstens spel. Vi pratar också om tomma klubbstolar under säsongen och om det stundande skiftet vad gäller servering och kiosker som MFF tar över i egen regi från årsskiftet. Detta och mycket mer i avsnitt 130 av Sveriges största MFF-podd – Blått Snack. Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Lyssna här:

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close