FotbollNyheterTorns IF

Ringhov efter krysset mot Ljungskile

Under söndagen reste Torns IF norrut för en tuff bortamatch mot Ljungskile. En jämn drabbning – där Torn ledde efter pausvilan, men fick sedan se hemmalaget kvittera – slutade med kryss. Efter matchen hörde vädrade Torns tränare, Richard Ringhov sina åsikter kring mötet.

Dina tankar kring matchen?

– Lagen har var sin halvlek. Tycker vi gör en bra första och inleder också andra på ett bra sätt sedan blir vi för låga och vi överlåter taktpinnen till Ljungskile. Så dagens resultat är rättvist, meddelar Ringhov via sms.

Vad tar ni med er från dagens insats?

– En mycket svår bortamatch.En bra kämpainsats. Vi jobbade hårt i 90 min. Tycker vår första halvlek var bra men vi måste våga hålla i bollen sett över 90 min

Trots att ni inte vann idag – hur viktigt tror du det var att ni lyckades bryta förlustsviten?

– Vi har inte pratat eller tänkt så mycket på det. Prestationen sist mot Mjällby var mycket bra och det var tillfälligheter som gjorde att vi förlorade så jag tror ingen direkt tänkt på just det. Men en poäng är ju jätteviktig för oss i toppstriden så ur den aspekten var det viktigt

Poängen gör att Torn vidhåller sin andraplats i tabellen. Man ligger en poäng före Oskarshamn, men gapet upp till Mjällby är numera sju poäng.

I nästa omgång tar Torn emot Ängelholms FF hemma på Stångby IP.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close