Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack 15 Sept. Möt Marcus Antonsson

Från de småländska/halländska skogarna via Halmstad , Kalmar och Leeds har han hittat hem och redan gjort viktiga mål för MFF. I veckans avsnitt av Blått Snack möter du Unnarydssonen Marcus Antonsson.
Det blir snack om att tro på sig själv och följa sin dröm. Vi får följa med på Marcus fotbollsresa via Unnaryd till HBK och det stora genombrottet i Kalmar FF. Marcus berättar om tiden i Leeds och hur det var att göra mål mot Uwe Röslers forna klubb Fleetwood Town.

Vi snackar målskytte, något man har medfött eller tränar upp? Markus hyllar även sin lagkamrat Markus Rosenberg och hans betydelse för laget.Detta och mycket mer i avsnitt 131 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Lyssna direkt >>

Relaterade artiklar

Back to top button
Close