NyheterVolleyboll

Ung passare återvänder till Örkelljunga Volley

Ludvig von Sydow återvänder till ÖVK efter en säsong i Lunds VK.

Det är glädjande att Ludde valt att komma tillbaka till oss. Han är en ung passare med potential som förhoppningsvis kan utvecklas vidare hos oss under Tonys ledning, säger Elitsektionens ordförande i Örkelljunga Volley, Robin Andersson i ett pressutskick.

22-årige Ludvig von Sydow har Sollentuna som moderklubb och kom till ÖVK från RIG Falköping inför säsongen 15-16. Han stannade sedan i ÖVK två säsonger innan han valde spel i Lund. Trots att han fortfarande är ung har han hunnit med en hel del spel i Elitserien och har skaffat sig viktig erfarenhet.

Ludde och Matas är ett intressant passarpar som förhoppningsvis kan sparra och inspirera varandra under säsongen och att det leder till en bra utveckling för bägge, säger Robin Andersson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close