Dösjöbro IFFotboll

De tränar “Dösjan” 2019

Säsongen 2019 kommer att innebära att huvudansvarig för Dösjöbro IF:s herrlag blir Niklas Söderström! Vid sin sida kommer han fortsatt att ha Mårten Ekemohn. Radarparet förblir alltså.

Nytillskott i ledarstaben blir ytterligare en assisterande tränare samt en målvaktstränare – Andreas Petersson och Dannie Winther! ”Pettsson” har spelat i klubben under hela sitt liv och har varit en ledargestalt länge. Dannie har varit i klubben under en sejour tidigare och passade in enormt bra redan då.

Niklas Söderström:
– Ja, det är med en stor portion revanschlust samt en vilja att fortsätta utveckla spelarna och gruppen. Flera unga spelare har fått erfarenhet av seniorlagsfotboll på division 3-nivå i år och detta kommer synas nästa säsong!
– Spelarna har visat, trots resultaten, att där finns mycket att bygga vidare på. De lite äldre spelarna, som innan årets säsong framgångsrikt fört upp klubben flera divisioner, förutsätter jag resonerar som mig och Mårten – att man knyter näven och vill ta revansch för 2018 och hjälper en ny generation växa in i seniorlagsfotbollen.

Angående Dannie och ”Petsson säger Söderström:
– Perfekt! Vi skulle behövt detta redan under denna säsongen. Att Dannie Winther och Andreas Petersson kliver in i ledarstaben kommer att ge utrymme för mer individuell fokus på spelarna. Dannie Winther, kommer ha huvudansvar för målvakterna. Honom känner jag väl sedan tidigare och vi har spelat många matcher tillsammans (på träningarna har jag dessutom gjort riktigt många mål på honom). Det ska bli kul att arbeta tillsammans som ledare. Han kommer bidra med mycket!
– Andreas ”Petsson” Petersson – säkert lite överraskande för många, men rätt självklart för mig. Det har vuxit fram under året att vårt eget charmtroll på planen nu ska bidra med sin fotbollsintelligens i ledarteamet. ”Petsson” är en fotbollsnörd och är väldigt observant på detaljer. Vi är rätt lika inom vissa områden och framför allt så har vi koll på vår fotbollsomgivning, både när det gäller spelare och motståndare osv. Tror också att han, likt mig och Mårten, har en stor släng av revanschlust efter ett år av uteblivna resultat. En riktig vinnarskalle.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close