IK PanternIshockeyNyheter

Pantern-tränaren efter premiärsegern

IK Pantern bortaslog Vita Hästen med 3-1 i säsongsöppningen av Hockeyallsvenskan. I målet storspelade Lars Volten, samtidigt som danska nyförvärvet, Nick Olesen, visade klass med sina två mål. Efteråt fick Skånesport.se höra om Pantern-tränaren Viktor Stråhles tankar kring premiären och kommande matcher. 

Hur var känslan efter segern?

– Att det var riktigt skönt med seger. Väldigt bra känsla!

Vad gjorde att ni knep samtliga poäng? 

– Tålamod och hårt jobb. Sämre första period, men starkt av killarna att lyfta sig och steppa upp i andra. Sen har vi tålamod och stänger matcher på ett föredömligt sätt.

Vad tror du om era chanser under säsongen i stort?

– Vi tar dag för dag och försöker bli bättre. Vi försöker ständigt bli bättre – sen får vi se hur långt det räcker. Vi har den yngsta truppen i hockeyallsvenskan, där många spelare gör sin första säsong på denna nivån. Stor potential, men vi behöver tid för att växa in i kostymen. Därför tar vi dag för dag.

Hur laddar ni inför kommande match mot Södertälje?

– Grabbarna har en ledig dag idag. Sen blir det lite video imorgon bitti innan vår isträning. Isträning i 30-40 minuter. Sen blir det mat på Scaniarinken, därefter ledigt innan matchsamling.

Hemmapremiären är först kommande onsdag – hur sugna är ni på den?

– Vi ser verkligen framemot hemmapremiären. Jag hoppas verkligen Malmö-publiken dyker upp och ger oss möjligheten att visa vad vi går för.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close