skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Segment från TFF-Djurgården

Varje match är viktig för Trelleborg, men just denna såg man som extra viktig. En möjlighet att ta poäng mot ett, utåt sett, omotiverat Djurgården stod på schemat. Men Trelleborg slarvade bort möjligheten och fick åter se sig besegrade. 

Nedan har jag kritat ner ett par segment från dagens allsvenska möte mellan Trelleborgs FF och Djurgårdens IF.

Allsvensk debutant i målet

I förra omgångens möte med BK Häcken skadade Marko Johansson höften. Något som tvingade honom att stå över dagens match mot Djurgården. I Johanssons ställe gjorde Dennis Petersson allsvensk debut. Tidigare FC Trelleborgsspelaren – där han spelade Division 4-fotboll 2015 – gjorde tävlingsdebut för TFF i februari i cupen mot Östersund. Efter det har det inte blivit några minuter för 24-åringen.

Vångavallen

Med stormen Knud som härjar över landets södra delar, så var det ett extra blåsigt Vångavallen idag. Detta stoppade såklart inte Patrick Winqvist från att sedvanligt endast bära kortärmad piké.

70 sekunder

Så lång tid tog det mellan Kerim Mrabtis två mål i den första halvleken. En period som tog musten ur Trelleborg – och som de aldrig lyckades hämta sig från.

Andreas Isaksson

Hyllades inför matchen – och i den hade Trelleborgssonen inte speciellt mycket att göra. Stabil dag på jobbet för Isaksson.

Matchen slutade till sist 0-3 i bortalaget Djurgårdens favör. Något som jag anser är rätt talande för Trelleborg är att Patrick Winqvist, inför matchen, pratade om att inget annat än seger gällde. Ändå föll hans lag igenom och stod för ytterligare en plattmatch. Trots sin desperata situation, så var TFF aldrig nära att rå på Djurgården. 

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close