FotbollHelsingborgs IF

Daniel Andersson tillbaka i Helsingborgs IF

Före detta HIF-målvakten och målvaktstränaren Daniel Andersson är tillbaka i klubben. Han har skrivit på ett korttidsavtal som sträcker sig till slutet av säsongen.

Med anledning av Pär Hanssons skada, som gör att han missar resten av säsongen, har HIF gjort klart med Daniel Andersson. Daniel har ett förflutet i klubben som såväl spelare som målvaktstränare och kommer finnas med och stötta målvaktskonstellationen under säsongens resterande matcher.

– Det känns underbart att vara här. HIF har alltid varit i hjärtat och jag behövde inte lång betänketid när frågan kom. Jag kommer att pusha Kalle [Joelsson] och laget och förväntar mig samma tillbaka, säger målvakten som inte missat en HIF-match under säsongen i ett pressmeddelande.

Förhoppningen är att han blir spelklar till morgondagens match mot GAIS. Besked kommer under dagen.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close