skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FF

Blått snack 29 Sept. Möt Patrik Jandelin

Bråda dagar i de himmelsblå leden. Europagruppspel i full gång och jakten på viktiga poäng i allsvenskan. Mitt i allt detta jobbar Malmö FF:s evenemangsansvarige Patrik Jandelin som dessutom fått ytterligare arbetsuppgifter på sitt bord sedan sommaren – intendent för MFF Museet.

Det blir snack om förberedelser för Europaspel, samarbete med UEFA under Europa League, bortasektionen vid Europamatcherna, hur nya spelare skall få ta del om MFF:s framgångsrika historia och framtiden för MFF museet. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack. Ccieroner som vanligt Hasse Strandberg från Retro FM och Skånesports Ole Törner.

Lyssna direkt här >>

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close