FotbollLödde IFNyheter

IF Löddes tränarduo lämnar

I veckan meddelade IF Lödde, via sin hemsida, att tränarduon Rossi Eterovic och Jörgen Pettersson lämnar klubben efter säsongens slut. En rekryteringsprocess ska vara igång. 

Två matcher återstår av säsongen i Division 3 Södra Götaland. Där återfinns IF Lödde på en tredjeplats. Med det finns endast sex poäng kvar att spela om, och det rådande avståndet på sju poäng  till ovanliggande IF Limhamn Bunkeflo är alltså ointagligt. Med två matcher kvar – dessa mot serieledaren Eslövs BK, samt FBK Balkan – får Lödde rikta fokus på att inte tappa tredjeplatsen.

Något annat klubben kommer behöva lägga fokus på är att rekrytera en ny tränarkonstellation till A-truppen. Under veckan deklarerade IF Lödde, via sin hemsida, att den nuvarande tränarduon i Rossi Eterovic och Jörgen Pettersson lämnar efter säsongen. En rekryteringsprocess kommer att inledas omgående för att finna kommande säsongs huvudansvarig(a).

Enligt klubben hoppas man kunna presentera den avgående tränarduons ersättare under de kommande veckorna.

“Efter två respektive ett år som tränare i IF Lödde så har vi valt att tacka nej till en fortsättning i IF Lödde 2019. Laget och spelarna har haft en fantastisk utveckling i år och vi hoppas att den nya tränarstaben kan fortsätta den utvecklingen 2019. Vi vill rikta ett stort tack till alla i IF Lödde som hjälpt och stöttat oss under denna resa och framförallt ett stort tack till spelarna som har ställt upp på ett fantastiskt sätt. Ni är grymma!”, säger Rossi Eterovic och Jörgen Pettersson i ett gemensamt uttalande till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close