FC RosengårdFotbollNyheter

Två år till i FC Rosengård för Viggosdottir

FC Rosengård och Glodis Perla Viggosdottir har kommt överens om en kontraktsförlängning på två år. Därmed har en viktig pusselbit fallit på plats i lagbygget för de närmaste åren.

– Att Glodís valt att förlänga är ett viktigt steg i den planering vi lägger för 2019 och framåt. Hon är en viktig pusselbit i det lagbygge som kommer bära klubben de närmsta åren. Det jag gillar med Glodís är hennes inställning, hon ger alltid 100 procent och strävar hela tiden efter att bli bättre. Ett riktigt proffs, säger FC Rosengårds sportchef Therese Sjögran i ett pressutskick.

23-åriga försvarsspelaren Glodís Perla Viggosdottir kom till FC Rosengård från Eskilstuna United sommaren 2017. Hennes inställning och erfarenhet har gjort att hon blivit en central spelare i laget.

– Jag är jätteglad att ha skrivit på ett nytt kontrakt för FC Rosengård. Jag ser fram mot de nästa två åren och att fortsätta min utveckling som spelare i ett lag som jag vet har mycket kvalitet och i en miljö med mycket ambition för att alltid bli bättre. Det ska bli kul att fortsätta bidra till laget med allt jag har och bygga vidare på allt det bra som klubben har gjort hittills, säger Glodis Perla Viggosdottir i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close