FotbollMalmö FFNyheter

Sorgbindlar vid landskamperna för att hedra Labinot Harbuzi

Labinot Habuzi kommer att hedras före avspark både vid landskampen mot Slovakien i Solna och U21-landskampen mot Belgien i Kalmar. Matcherna spelas på tisdag och U21- och herrlandslaget kommer även att bära sorgbindlar.

– Labinot Harbuzi var en fantastisk fotbollsspelare, en spelare man aldrig glömmer. Det var med stor sorg vi i torsdags mottog beskedet att han hastigt gått bort. Det känns självklart att hedra hans minne i samband med tisdagens landskamper, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand på förbundets hemsida.

Fem av spelarna i truppen till Slovakienmatchen spelade med Labinot Harbuzi i U21-EM 2009: Marcus Berg, Mikael Lustig, Kristoffer Nordfeldt, Martin Olsson och Gustav Svensson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close