HandbollHK MalmöNyheter

Ny sälj- och sponsoransvarig i HK Malmö

Gunnar Wibisono blir ny sälj- och sponsoransvarig i HK Malmö. Tidigare har han haft en liknande tjänst i LUGI.

– Gunnar kommer att bli en viktig kugge för att fortsätta utveckla och bredda HK Malmös roll och betydelse för ett hållbart Malmö. Samhällsbärande projekt blir en allt viktigare del i en modern idrottsförenings arbete, säger Mikael Johansson klubbchef i HK Malmö på föreningens hemsida.

– För mig känns det som att komma hem i och med att jag nu börjar mitt arbete som sälj- och sponsoransvarig i HK Malmö. Jag känner igen mig från mina år i Redhawks i det entreprenörskap och i den framåtanda som präglar klubben, säger Gunnar Wibisono.

57-årige Gunnar Wibisono arbetade med försäljning i Malmö Redhawks under en tioårsperiod.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close