skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHusie IFNyheter

Tränarstaben fortsätter i Husie IF

Husie IF förlorade i kvalet till division 4, men det innebär inte några förändringar i tränarstaben.

Malmöklubben har fortsatt förtroende för Thobias Fridholm och Blerim Mullici och sättet de och föreningen valt att jobba – att släppa fram unga spelare från de egna leden.

Den enda förändringen blir att istället för delat ansvar mellan de två blir Fridholm huvudtränare och Mullici assistent.

Nuvarande assisterande tränaren Patrik Reic blir också kvar.

– Jag vill få en något mindre arbetsbelastning för att få mer tid till familjen. Då är det här en bra lösning, säger Blerim Mullici.

– Det finns mycket att bygga vidare på. I den sista kvalmatchen hade vi fem 03:or på planen. Nu blev det på grund av skador och återbud lite för tungt att klara av ett rutinerat Vanneberga. Men på sikt är det givetvis något som talar för oss. Vi fortsätter med samma arbetssätt och hoppas på att få behålla grundstommen och ta steget upp i division 4 nästa år, säger Blerim Mullici.

Efter 2-2 med mersmak hemma mot Vanneberga IF blev det förlust med 2-4 borta på Blekevallen. Till slut orkade Husies unga lag inte stå emot, men fram till den 87:e minuten då 2-4 kom levde hoppet om avancemang. 3-3 hade ju inneburit just det tack vare fler mål på bortaplan.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close