FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård förlänger med kaptenen

Anfallaren Granit Sherifi, till vardags lagkapten i FC Rosengård, har skrivit på för tre nya år med klubben. Detta meddelar FCR via sin hemsida under fredagen. 

25-årige Granit Sherifi kom till FC Rosengård från Höllviken under sommaren 2016(efter en första sejour i FC Rosengård). Anfallaren är lagets bästa målskytt den här säsongen. Nu har Sherifi valt att förlänga sitt kontrakt med FC Rosengård fram till och med 2021.

– Jag mår bra här och tror att vi kommer att lyckas de mål vi har. Jag har varit i klubben i sju år redan, det här är mitt hem. FC Rosengård betyder jättemycket för mig och jag älskar att vara här och att representera klubben, och jag vill göra det på bästa sätt. Jag har lärt mig nästan allt här och har gått igenom både bra tider, fantastiska tider men även mindre bra tider. FC Rosengård betyder allt för mig, säger Granit Sherifi till FC Rosengårds hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close