skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackNyheterPoddar

Blått snack – möt Hugo Andersson

En reslig kille från Skurup är veckans profil i Blått Snack. Det blev drömdebut när han fick spela från start i Skånederbyt mot Trelleborg i augusti med mål redan i andra minuten. Möt Skurupssonen Hugo Andersson.

Det blir såklart snack om hemorten och om handbollskarriären innan fotbollen tog över (både mamma och pappa Andersson har spelat handboll på hög nivå). Vi snackar om vad Uwe Rösler betytt för laget och om att ha tålamod och vänta på sin tur och ta chansen när den kommer. Detta och mycket mer i veckans Blått Snack. Ciceroner vid sidlinjen som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Länk:
https://oembed.libsyn.com/embed?item_id=7250645

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close