FotbollMalmö FFNyheter

Två av tre borta i MFF:s trebackslinje

Behrang Safari är avstängd i morgondagens MFF-match mot AIK. Dessutom saknades Rasmus Bengtsson på dagens träning och när truppen presenterades var han inte med bland de 19.

– Laget brukar vi få på matchdagen. Men jag är redo att spela och förbereder mig som om jag ska göra det, säger Franz Brorsson.

– Det är ju inte så svårt att förstå att med Behrang borta och Rasmus osäker så blir jag aktuell. Jag har fakiskt aldrig spelat på Friends förr. Antingen har jag varit på bänken eller avstängd. Det blir en stor match med mycket publik och väldigt intressant.

Men det behövs ytterligare en pusselbit. Oscar Lewicki kan flyttas ner och Hugo Andersson gå in.

Det är känningen i vänster ben Rasmus Bengtsson drabbades av i matchen mot Sarpsborg och tvingade honom att gå av i den 57:e minuten som fortfarande stoppar honom.

Att det är en extremt viktig match för MFF i kampen om tredjeplatsen hymlar inte MFF-tränaren Uwe Rösler om.

– Vi måste vinna och för AIK som spelar för guldet är det viktigt att inte förlora, säger Rösler.

MFF:s trupp: Johan Dahlin, Walter Viitala, Eric Larsson, Egzon Binaku, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Arnor Traustason, Markus Rosenberg, Carlos Strandberg, Anders Chrstiansen, Romain Gall, Bonke Innocent, Marcus Antonsson, Lasse Nielsen, Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Samuel Adrian och Hugo Andersson.

I AIK är Enock Kofi Adu och Tarik Elyounoussi avstängda.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close