IK PanternIshockeyNyheter

Pantern-tränaren: ”Inte optimalt”

Under onsdagskvällen bjuds Malmö-publiken på allsvensk hockey, då IK Pantern tar emot Södertälje. Efter den tuffa förlusten senast mot bottenlaget Västerviks IK hoppas nu hemma-tränaren Viktor Stråhle på en bättre utgång i morgondagens match. 

Känslan inför mötet med Södertälje?

– Rolig match mot ett skickligt Södertälje.Vi ska hålla oss till gameplan med mycket skridskoåkning, spela rakt, attack på kassen, blocka skott och fysiskt spel. Då har vi en stor chans att vinna morgondagens fight. Ska bli grymt roligt med match igen!

Hur ser du på säsongen så här långt?

– Upp och ner, som för många lag, tror jag. Spelsystemet sätter sig mer och mer för varje dag – men det är en process som vi jobbar med varje dag. Vi har ett relativt ungt men hungrigt lag som alltid kommer till träningarna med ett leende på läpparna och som är redo att tävla. Vilket underlättar. Vi fick en helt okej start, men vi är inte nöjda. Vi vet att när vi får ”stäm” i grejerna så blir vi grymt jobbiga och svåra att slå. Vi har haft 4-5 matcher som vi inte alls är nöjda med och vi behöver hitta en högre lägstanivå och en konsekvens i det vi gör där ute.

Hur har det påverkat er, tror du, att ni spelat era hemmamatcher i Rosengårds ishall?

– Det är väl klart att det inte är en optimal sits att spela ”alla” matcher på bortaplan, men vi har valt att fokusera på det vi själva kan påverka.Tycker alla ställer upp för oss som förening, allt ifrån säkerhetspersonal, matchvärdar, vaktmästare, sekretariatet, statistikansvariga och så vidare. Listan kan göras lång med eldsjälar kring IK Pantern. Alla dessa eldsjälar gör att vår trivsel i Rosengård blir betydligt högre.

Matchodds från NordicBet återfinns här!

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close