HandbollYstads IF

Kim Andersson fortsätter i YIF i två säsonger till

Ystads IF informerar om en minst sagt vital spelarkontraktsförlängning.
Kim Andersson har kritat på för ytterligare två säsonger i klubben.

Kim Andersson, 36, fortsätter sin handbollskarriär i YIF.
Klubben skriver i ett pressmeddelande:
“Det är en lång meritlista på hans CV och det fanns plats för några år till då det inte fanns tankar på något annat än att fortsätta spela handboll. Att Kim gör det i YIF känns väldigt trevligt och bra på alla sätt.”
– Jag är oerhört glad och även stolt att Kim fortsätter spela för YIF kommande två år t.o.m. säsongen 2021. Alla lag i ligan vill ha en spelare som Kim, ja även lagen i Europa skulle nog vilja ha hans signatur som innefattar proffsighet och en oerhörd handbollskompetens. Självklart är vi glada för alla våra spelare men just nu levererar Kim på allra högsta nivå och då känns det såklart extra kul att ha detta klart, säger Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig.

Tränare Jerry Hallbäck:
– Att Kim Andersson skriver på för två nya säsonger betyder jättemycket för både föreningen och herrlaget. Kim har gjort sin bästa höstsäsong hittills sen han kom hem, han levererar mål och assist samt är oerhört nyttig även i defensiven. Men det som är mest spännande med Kim är att se och uppleva hans driv och proffsighet som handbollsspelare. Här har många av de yngre mycket att ta lärdom av och jag ser tydligt att det gör avtryck.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close