FotbollNyheter

Daniel Lindgren återvänder till Backarna och BK Flagg

Daniel Lindgren hade flera fina år som tränare i BK Flagg. Nu återvänder han till Kirsebergsklubben, som nyligen tog steget upp i division 3.

– Jag sa upp mitt kontrakt med Veberöds AIF redan i somras. Efter det hörde rätt många klubbar av sig, men när Flagg tog kontakt var det ingen tvekan, säger han.

– Det passar dessutom väl in i mitt livspussel. Jag har inte tid att ta över ett lag högre upp och vill inte gå nedåt heller.

Daniel Lindgren presenterades för spelarna på ett möte på onsdagskvällen. Günter Felgenau stannar som assisterande och Jörgen Mårtensson som målvaktstränare.

– Nu jagar vi en spelande assisterande tränare och en medicinare.

– Jag såg BK Flagg tre-fyra gånger i år och har hyfsad koll. Redan nu tror jag att vi kan hävda oss i division 3, men vi ska försöka spetsa bredden lite också.

Hur långt kontrakt har du skrivit?

– Ett år plus en option.

Och nu väntar nya derbyn mot Malmö City FC, ex Kirseberg IF.

– När jag var här förra gången var det fantastiska matcher, glödheta och stora. Tyvärr har de tappat lite de senaste åren. Förhoppningsvis kan vi hitta glöden i de där matcherna igen och jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till Dalhems IP, säger Daniel LIndgren.

Ole Törner

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close