FotbollMalmö FF

Guillermo Molins: Precis det här jag behövde

Guillermo Molins fick en rejäl genomkörare när MFF idag genomförde en internmatch mot U19-laget på träningen.

– Jag sprang sju kilometer på 30 minuter, betydligt kortare tid än en vanlig match. Vi höll igång i princip hela tiden utan några break. Jag känner mig hyfsat rapp i steget, bra i kroppen och det bubblar i mig, sa Guillermo Molins efter passet och berättade att Uwe Rösler sagt att konditionen ska upp en bit till och att han måste kunna löpa hem när laget tappar boll.

– Så det var precis det här jag behövde! Han har berättat för mig att när han ser att jag är där rent konditionsmässigt kommer han att sätta in mig. Därför är det bara att försöka imponera på honom och springa så mycket jag kan.

Den här veckan tas två matchtrupper ut, först till torsdag hemma mot Sarpsborg i Europa League och sedan till söndagens allsvenska avslutningsmatch mot Elfsborg. Gullermo Molins hoppas intensivt komma med i någon av dem, men betonar att avgörandet ligger helt i Uwe Röslers händer.

– Han vet att jag har höga förväntningar på mig. Jag har tränat väldigt hårt, efter träningarna går jag in och löper extra, så benen är lite halvtunga. Vi får se. Det är han som bestämmer, det är han som är tränare. Jag bara kämpar på och är nöjd med mina prestationer och hur det känns i kroppen.

– Jag har inte ont någonstans och är bara väldigt glad. Det betyder mycket hur man känner sig inombords och där är det en skön känsla nu.

Internmatchen på 2 x 15 minuter slutade 1-1 sedan Laorent Shabani gjort 1-0 för A/B-uppställningen och Sebastian Nanasi kvitterat för U19.

Från seniortruppen spelade Lasse Nielsen, Hugo Andersson, Behrang Safari – Arnor Traustason, Felix Konstandeliasz, Bonke Innocent, Samuel Adrian, Egzon Binaku – Guillermo Molins, Laorent Shabani. Lagens målvakter hämtades i trion Fredrik Andersson, Walter Viitala och Mathias Nilsson.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close