FotbollHelsingborgs IFNyheter

Bjarnason till isländska landslaget

Andri Runar Bjarnason blev under lördagen utnämnd till årets HIF:are och med två nya mål i segern mot Varberg i säsongsavslutningen, säkrade han också skytteligasegern. Idag blev han uttagen till det isländska landslaget, där en match i UEFA Nations League mot Belgien och en träningsmatch mot Qatar väntar.

Isländske Andri Bjarnason har stått för en fin säsong i Superettan-segrande Helsingborgs IF. En fin vår, en konkurrensutsatt höst, men i det stora hela ett väl genomfört 2018 av anfallaren. Detta har resulterat i att 27-åringen(28 den 12:e november) blivit uttagen i Erik Hamréns isländska landslagstrupp inför kommande landskamper mot Belgien och Qatar.

Bjarnason kom till Helsingborgs IF inför säsongen, och har stått för 16 mål under säsongen och vann därmed Superettans skytteliga. Anfallaren har kontrakt med HIF över 2019, men har i olika medier uttalat en öppenhet om förläggning med klubben.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close