skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFPoddar

Blått snack: Möt Nima Modyr

Han är Rosengårdskillen som lämnade klubbfotbollen som spelare och flyttade till agentvärlden. I veckans avsnitt av Blått Snack möter du agenten som jobbat med Jasmin Sudic, Erdal Rakip, Joseph Baffo, Agon Mehmeti, Pa Konate för att nämna några. Möt Nima Modyr.

Nima berättar om hur han jobbar för att hitta talanger och om vikten att unga talanger får chansen hemma i Sverige för att de skall stanna. Nima minns även barndomsvännen Labinot Harbuzi som en av fotbollsvärldens oslipade diamanter. Vi får också följa med en dag på jobbet i Nimas värld. Detta och mycket mer i veckans avsnitt. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

 

https://oembed.libsyn.com/embed?item_id=7510730

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close