skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Ryktesomsusade Nalic lämnar Bois

Under måndagen annonserade Landskrona BoIS, via sin hemsida, att mittfältaren Adi Nalic lämnar klubben. I dagsläget finns det ingen ny klubbadress för 20-åringen.

– Adi har gjort en mycket bra säsong och vi har vetat om att det skulle bli svårt att behålla honom i samband med nedflyttningen till Division 1, säger Landskrona BoIS fotbollsansvarige, Daniel Stålhammar, till klubbens hemsida.

Adi Nalic kom till Landskrona BoIS från Mjällby AIF inför säsongen 2017. Under sin sejour har mittfältaren – som under sina unga år jagades av europeiska storklubbar, däribland FC Barcelona – varit en av klubbens mest framträdande spelare.

– Jag vill tacka klubben för två utvecklande och lärorika år. Jag har gett allt på plan för både klubben och supportrarna. Tyvärr lyckades vi inte hålla oss kvar men jag önskar Landskrona BoIS all lycka i framtiden och hoppas dem tar sig tillbaka till eliten så snabbt som möjligt, säger Nalic till Landskrona BoIS hemsida.

Klubbar som Malmö FF och Bröndby IF har nämnts som tänkbara klubbar för Nalic att skriva på för, där MFF målats upp som ett väldigt hett alternativ. Men än är inget offentligt.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close