FotbollNyheter

Erol Bekir tillbaka som tränare – tar över Ariana FC

Nu har Ariana FC löst tränarfrågan inför klubbens historiska första säsong i division 5-fotbollen. Rutinerade och meriterade Erol Bekir har sagt ja till att ta över och presenterades i kväll för spelarna i Malmölaget.

– Idag är vi stolta! Att en tränare som Erol Bekir tackar ja är ett bevis på att vi redan kommit långt och vi har stora ambitioner, säger Ariana FC:s sportchef Omid Hushmand.

Erol Bekir är fostrad i MFF och spelade sedan som utlandsproffs i Young Boys, FC Lugano, Reggina, FC Thun och Waldhof Mannheim innan han återvände till Malmö och var med om att kvala upp Bunkeflo IF till Superettan. I den klubben, som 2007 slogs samman med Limhamns IF och blev LB07, startade också tränarkarriären.

– Det klickade direkt när vi träffade Erol Bekir och pratade med honom. Det här ska bli hur kul som helst, säger Omid Hushmand.

44-årige Erol Bekir och LB07 gick skilda vägar 2012. Efter det har han legat lågt med tränarkarriären och nöjt sig med enstaka uppdrag samtidigt som han satsat på olika projekt, bland annat har han kört igång en frisörsalog ute på Limhamn.

– Nu känner jag att jag har tillräckligt med energi och kraft för att ta ett fotbollslag igen. Jag har min tränarfilosofi och den ger jag inte avkall på, betonar han.

– Vill man inte satsa och vill man inte träna hårt är det omöjligt att bli bra. Och ställer man inte upp på det är jag inte intresserad.

Ole Törner

Foto: Ariana FC

Läs mer

Sedan Ariana FC avancerat till division 5 skrev Skånesport om klubben

På tre år har Ariana FC gått från en reservserie till division 5

Relaterade artiklar

Back to top button
Close