IshockeyNyheterRögle BK

Kvällens Röglematch försenad – Färjestad väntar på nytt plan

Kvällens SHL-match mellan Rögle och Färjestad i Lindab Arena är försenad. Beräknad ny starttid är cirka 20.15 meddelar Rögle BK. Anledningen till förseningen är att Färjestads chartrade flyg fått problem och ett ersättningsplan är på väg till Karlstad för att ta Färjestad till Ängelholm.

Enligt tävlingsbestämmelserna ska en försenad match börja 60 minuter efter att motståndarlaget har anlänt till arenan. För att en match ska bli inställd och ett nytt datum ska bestämmas ska förseningen vara mer än två timmar efter ordinarie starttid vilket inte blir aktuellt i kväll.

Lindab Arena öppnar som vanligt trots detta, restaurangen kl 17:00 och entréerna 17:30.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close