skanesport_desktop-panorama-1

Eskilsminne IFFotbollNyheter

Martin Pringle lämnar Eskilsminne

Efter tre och ett halvt år i föreningen väljer nu Eskilsminnes huvudtränare, Martin Pringle, att lämna sitt uppdrag. Tills vidare tar assisterande tränaren Marcus Nilsson över posten.

Årets säsong var av stor belåtenhet för samtliga Eskilsminne-anhängare, då föreningen nådde sin bästa sportsliga placering någonsin – en fjärdeplats i division 1. Martin Pringle är noga med att poängtera att det inte är av negativa anledningar som han väljer att lämna klubben.

– Jag vill först och främst poängtera att det inte finns någon som helst schism mellan mig och Eskils. Detta beslut är något som värkt fram de senaste månaderna. Jag känner att jag fått ut maximalt av truppen och nu får någon annan ta vid och föra arbetet framåt. Jag har fullföljt mitt uppdrag att ta upp Eskils i Division 1. Samtidigt är det förstås ett bra läge för mig att lämna också. Jag söker mig vidare efter ett bra år, säger Martin Pringle till Eskilsminnes hemsida.

Pringle startade sin tränarkarriär efter en framgångsrik spelarkarriär i bland annat HIF, Benfica och Charlton. Inledningsvis i GAIS för att sedan, via Kopparbergs damlag, Örgryte, Västra Frölunda, FC Köpenhamn och Ängelholms FF, hamna i Eskilsminne.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2