IshockeyNyheterRedhawks

Redhawks stärker upp på backsidan

Under inledningen av säsongen har Malmö Redhawks haft en del bekymmer med skador på backspelare. Nu tvingas man vidta åtgärder. Albin Johansson, som stärkt upp vid två tidigare sejourer, är nu tillbaka igen, och även Nichlas Torp finns med när SHL återstartar. Duon spelar med Redhawks till och med den 24:e november.

Den 23-årige backen Albin Johansson har vid två tillfällen kallats in till Redhawks för spel i SHL och Champions Hockey League. För en vecka sedan reste han hem till Arboga igen, men med den rådande skadesituationen på backsidan lånas han åter in till Redhawks och finns med i kvällens match mot Brynäs.

Även Nichlas Torp har stärkt upp Redhawks under de senaste veckorna. Mot Bern förra tisdagen spelade han sin första match som hemmaspelare i Malmö Arena och i dag finns han med igen.

De båda stannar i klubben över hemmamatchen mot HV71 lördagen den 24 november.

Under tisdagskvällen spelar Malmö Redhawks jubileumsmatch mot Brynäs när Malmö Arena firar 10 år.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close