FotbollLandskrona BoISNyheter

Billy Magnusson tar över tränarrollen i Landskrona BoIS

Efter att ha varit borta från klubben i två år återvänder Billy Magnusson till Landskrona BoIS. Han presenterades idag som ny huvudtränare efter Jack Majgaard Jensen.

– Det känns oerhört kul att kunna välkomna Billy tillbaka till BoIS. I Billy får vi en kompetent och spännande tränare som dessutom känner föreningen in i minsta detalj, säger klubbchefen Max Lundmark till BoIS hemsida.

– Vi har bildat en arbetsgrupp med fotbollskunniga personer som jobbat med en kravbild kring huvudtränaruppdraget och som dessutom deltagit under rekryteringsprocessen- Billys kunskap kring den lokala och nationella fotbollen, hans driv och engagemang, tillsammans med hans erfarenhet av föreningens ungdomsverksamhet matchar väldigt väl med det Landskrona BoIS vi vill bygga.

Billy Magnusson har den senaste tiden varit assisterande tränare i Halmstads BK.

– Jag tror på den resa BoIS påbörjat där klubben inte lever över sina tillgångar utan bygger långsiktigt genom satsningar på vår egen ungdomsverksamhet och ett A-lag präglat av unga, hungriga och utvecklingsbara spelare, säger Billy Magnusson till hemsidan.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close