FotbollNyheter

Borgeby-duo bland flera skåningar som kallas till landslagsläger

Två stycken spelare från Borgeby FK:s seniorer är kallade till landslagsuppdrag. Spelarna i fråga är Louise Hyden och Amanda Atheden. Utöver de två Borgeby-spelarna har ett stort antal skånska spelare blivit uttagna till landslagslägren på Bosön och i Göteborg. 

Förbundskaptenerna Anders Johansson och Pia Sundhage har tagit ut Borgeby FK:s Louise Hayden till Svenska fotbollsförbundets Tipselitlägret i Göteborg den 27-29 november. 8 skånska spelare har fått kallelse att delta under detta läger, där 30 spelare från hela Sverige kommer vistas.

Skånska spelare som kallats till Tipselitlägret i Göteborg:

Louise Hayden – Borgeby FK. Matilda Liljefors – FC Rosengård. Olivia Lindstedt – Glumslövs FF. Nova Lundin Hafström – FC Rosengård. Emma Paulsson – IF Limhamn Bunkeflo. Matilda Roth – FC Rosengård. Nora Sahli – FC Staffanstorp. Kajsa Törnkvist – Kristianstad DFF.

Även Amanda Altheden har blivit uttagen för att utbildas inom landslagets miljö. Hon har kallats till F16-landslagets läger på Bosön den 22-25 november. Hit har totalt 42 spelare kallats och 9 av dessa är hemmahörande i skånska föreningar.

Skånska spelare som kallats till F16-landslagets läger på Bosön:

Amanda Altheden – DFK Borgeby 09. Hanna Bennison – FC Rosengård. Matilda Eriksson Kristell – FC Rosengård. Alice Nilsson – FC Rosengård. Somea Polozen – IFK Trelleborg FK. Saga Hagman – IF Limhamn Bunkeflo. Evelina Duljan – Kristianstad DFF. Elin Engbe – FC Staffanstorp. Johanna Lindblom – DFK Borgeby 09.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close