FotbollLB07Nyheter

Tränaren och tung spelartrio stannar i LB07

Tränaren Tommy Ringblom (bilden) har gjort klart med ytterligare en säsong i LB07. Den blir hans sjunde totalt och fjärde som huvudtränare. Dessutom har division 3-laget förlängt kontrakten med tre tongivande spelare.

De som förlängt kontrakten för 2019 är målvakterna Festim Bytyqi samt Sebastian Hinderoth och Wilhelm Öberg. 21-årige Hinderoth har aldrig spelat i någon annan förening och 29-årige Bytyqi blev snabbt en nyckelspelare när han inför årets säsong lämnade Kosova IF för spel i LB07. 21-årige försvarsspelaren Öberg har också en gedigen LB07-bakgrund.

2017 vann LB07 division 4 och i år kom laget som nykomling tvåa i division 3 efter Eslövs BK. I kvalet blev det en bitter förlust mot Stafsinge IF.

– Först och främst måste man ha perspektiv på det som hänt. Vi förlorade endast en match som nykomlingar i år. Det är en fantastisk prestation och klart bättre än vad vår målsättning var inför säsongen. Med det sagt är det givetvis ändå ett brutalt sätt att förlora på. Det finns bara två sätt att hantera svåra motgångar på, som vi får anse att förlusten mot Stafsinge var. Antingen tycker man synd om sig själv eller så jobbar man ännu hårdare, säger Tommy Ringblom till LB07:s hemsida.

Han berättar också att han inte tvekade att ta ett sjunde år som tränare i LB07.

– Det är ett enkelt beslut. Jag har varit med om hela denna resan och jag vet att den inte har nått sin slutdestination än. Mitt hjärta, familj och vänner finns här. Här är så många fantastiska och ambitiösa människor inblandade. Tränarstaben, spelarna och folk runtomkring. Vi jobbar med kontinuitet, både på ledar och spelarfronten. Jag vill gå i bräschen för det. Jag har fått några intressanta erbjudanden från klubbar i högre divisioner men jag är inte klar med LB07 än.

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close