IshockeyNyheterRedhawks

Redhawkstränaren inför tisdagens CHL-möte

Under måndagen reste Malmö Redhawks till Schweiz för tisdagens CHL-returmatch mot SC Bern. Redhawks vann det första mötet med 4-1 och lagets tränare, Peter Andersson, ser positivt på uppgiften. -Det känns jättebra. Fin harmoni, säger Andersson till klubbens hemsida.

Med tre måls marginal – efter att ha slagit SC Bern med 4-1 på hemmais – har Malmö Redhawks skaffat sig ett bra utgångsläge inför tisdagens retur. Det schweiziska laget behöver vinna med minst tre mål för att de ska knipa kvartsfinalplatsen.

– Budskapet är att det står 0-0. Bern behöver såklart göra några mål på oss – och vi ska se till att de inte får göra det, säger Peter Andersson.

Redhawkstränaren är absolut medveten om att Bern kan komma att gå ut hårt från minut ett – men Andersson känns trygg och litar till sitt försvar.

– Jag tror det kan gynna oss, för vi brukar gilla de lägena och ta hand om dem på ett bra sätt. Försvarsspelet är alltid viktigt för oss – och kommer vara så imorgon också. men håller vi ska hålla oss till vårt grundspel och till det vi är bra på.

Redhawks matchtrupp till CHL-mötet är identisk med den trupp som vann mot Timrå senast.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close