NyheterTennis

Ny seger för Fair Play TK:s elitserieherrar

Fair Play TK besegrade ATL med 6-0 i derbyt på Fair Play Stadion. Lundalaget lyckades inte vinna ett enda set.

– Skönt! Det finns inga enkla matcher i den här serien. Alla spelade bra i dag, jag är riktigt nöjd. Nu laddar vi om. På söndag väntar en tuff bortamatch mot GLTK, säger Fair Plays lagledare Robin Borg i ett pressutskick.

Malmölaget rivstartade hemmamatchen mot ATL och gick fram till 2-0 efter dubblarna. Pablo Figueroa/André Göransson stod för en ny stabil insats på förstadubbeln och tog tredje segern i år. 6-2, 6-1 skrevs setsiffrorna till mot Marius Ruzgas/Ossian Swahn. Andradubbeln mellan Filip Bergevi/Isak Arvidsson och Filip Svensson/Erik Hochbergs blev jämnare, men till slut stod Fair Play-paret som segrare, 6-1, 7-5.

Fair Play trummade sedan på och vann alla singelmatcherna i raka set. André Göransson slog Wolmar Boris-Möller med 6-1, 6-2  på andrasingeln. Kort därefter säkrade Pablo Figueroa hemmasegern när han spelade hem tredjesingeln. 6-0, 6-4 skrevs setsiffrorna till mot Eskil Jarlskog. Isak Arvidsson tog hem fjärdesingeln och Filip Bergevi fastställde slutresultatet när han besegrade Marius Ruzgas med 6-1, 6-2.

Elitserien herrar

Fair Play TK-ATL 6-0

D1: Pablo Figueroa/André Göransson-Marius Ruzgas/Ossian Swahn 6-2, 6-1

D2: Filip Bergevi/Isak Arvidsson-Filip Svensson/Erik Hochbergs 6-1, 7-5

S1: Filip Bergevi-Marius Ruzgas 6-1, 6-2

S2: André Göransson-Wolmar Boris-Möller 6-1, 6-2

S3: Pablo Figueroa-Eskil Jarlskog 6-0, 6-4

S4: Isak Arvidsson-Erik Hochbergs 6-3, 6-4

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close