skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLB07Nyheter

Daniel Jovanovic klar för LB07

LB07 rustar för att kunna vinna division 3 nästa säsong. Förre Trelleborgs FF-, Höllvikens GIF- och IFK Malmö-spelaren Daniel ”Bato” Jovanovic tar klivet över från FBK Balkan.

I år hade 30-årige Daniel Jovanovic skadeproblem och fick nöja sig med tio mål i division 4 för FBK Balkan. Året före gjorde han 27 och nu hoppas LB07 att han även ska få fart på det lagets målskytte.

– Bato är en spelare som jag har velat ha till klubben sedan första gången jag såg honom. Han har alla egenskaper som behövs för att passa in och ta vårt lag till en ny nivå. Han är snabb, teknisk och oerhört målfarlig. Jag vet att jättemånga klubbar velat ha Bato, så jag är mycket stolt över att han väljer oss, säger LB07-tränaren Tommy Ringblom på klubbens hemsida.

Daniel Jovanovics två år äldre bror Zoran spelar i Trelleborgs FF, men båda är fostrade i IFK Malmö.

Tidigare har LB07 även gjort klart med Max Forslund från IFK Trelleborg. Han spelade i LB07 för tre år sedan och återvänder nu alltså till klubben.

Parallellt med jobbet att förstärka truppen arbetar LB07 hårt för att behålla spelarna som i år förde laget till kval till division 2. Förutom de Skånesport tidigare berättat om har följande spelare förlängt sina kontrakt: Luciano Bardanca Gonzalez, Jonathan Ekendahl, Saban Pehilj, Alexander Robért, Maltin Coku, Martin Svensson och Damir Becirovic.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close