HandbollIFK YstadNyheter

Johan Nilsson förlänger med IFK Ystad

Det började som ett lån från IFK Kristianstad i slutet av 2015.
2016 blev Johan IFK Ystads spelare på riktigt och sedan dess har han tillhört lagets absolut viktigaste spelare såväl offensivt som defensivt. Nu står det alltså klart att Johan Nilsson stannar i IFK Ystad även nästa säsong.
Det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

– Johan är en otrolig kämpe, en riktig maskin som bara kör på oavsett vad som händer honom eller hans omgivning. Han har utvecklats enormt i det defensiva spelet och gör ofta mycket mål. Han måste själv börja förstå hur bra han verkligen är och därmed ta ännu mer plats i det offensiva spelet. Johan har varit här nu några säsonger men jag känner fortfarande att han utvecklas och jag tror att han framöver kommer ta en ännu större roll i laget, säger IFK Ystads tränare Kenneth Andersson.

Johan Nilsson själv om sin förlängning:
– Jag är glad att IFK och Kenneth har stort förtroende för mig och därför valde jag att förlänga kontraktet. Jag trivs i både klubben och med mina lagkamrater. Det känns som att klubben har nått spännande på gång och börjat en resa som jag inte vill missa.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close