IshockeyNyheter

Truppförändringar i Tyringe Hockey

Tyringe Hockey gick under fredagen ut och annonserade om två förändringar i A-truppen.

Forwarden Denny Deanesi och Tyringe Hockey har i samförstånd valt att bryta kontraktet. Deanesi kommer framöver att representera Trollhättans HC som spelar i HockeyTvåan södra A. Detta efter att italienaren kommit till Tyringe så sent som i maj i år.

Samtidigt har Tyringe skrivit kontrakt med Tyler Coulter, som denna vecka har provspelat med laget. Kontraktet gäller säsongen ut och klubbens sportchef Filip Steensbjerre hoppas att han ska va spelklar till nästa match, som är på onsdag hemma mot Kalmar HC.

Tyler Coulter har spelat hela sin karriär i USA och Kanada, där han är född och uppväxt. Coulter är 22 år gammal och en utpräglad vänsterforward.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close