skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollPoddar

Blått snack: Möt blådåren Lasse Nilsson

Veckans gäst symboliserar kärleken till ett lag i med och motgång och om hur jobbigt och fantastiskt underbart det kan vara att vara supporter. För hela svenska folket blev han supportern Lasse i bröderna Gerttens och Stefan Bergs filmer Blådårar och Blådårar 2 – Vägen tillbaka. Möt Lasse Nilsson anno 2018 i veckans Blått Snack.

Självklart blir det snack om minnen från tiden med Blådårar och om att fortfarande bli igenkänd. Lasse, som numera kör Öresundståg, berättar om eftertraktade turer med tågen när det är bortamatch t.ex. i Göteborg och vi får förklarat vad ett ”signalfel” egentligen betyder. Det blir minnen från Stadion på 70-talet då Lasse började i MFF:s fotbollsskola och så får vi reda på vem (förutom Bosse Larsson såklart) som Lasse tycker är MFF:s störste genom tiderna. Detta och mycket mer i veckans Blått Snack, inspelat hemma vid Lasses köksbord på Kulladal. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Lyssna här! 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close