FotbollLB07Nyheter

LB07 värvar från Lunds BK

LB07 har under de senaste veckorna stängt flera tunga kontraktsförlängningar och övergångar. Senast i raden att ansluta till klubben är Lunds BK-försvararen Martin Overgaard.
Martin Overgaard var en framträdande spelare för Lunds BK under den nyss avslutade säsongen. Men nu har mittbacken alltså valt att ansluta till LB07 – klubben han bland annat representerat under dess sejour i division 1.
– Jag kände att jag behövde en ny utmaning. LB07 verkar ha ett bra gäng och klubben har potential att ta sig högre upp i seriesystemet. Jag vill verkligen vara med på den resan. Så det var ett enkelt val. LB07 är dessutom min moderklubb, så det är alltid kul att få komma tillbaka, säger nyförvärvet Martin Overgaard till LB07:s hemsida.
Joel Ask 
Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close