FotbollMalmö FFNyheter

Swidde Nilsson får sluta som materialare i MFF

Nästa säsong kommer inte Swidde Nilsson att vara materialare i Malmö FF.

– Jag fick beskedet i fredags. Givetvis är jag besviken. Jag hade gärna fortsatt. Men det är bara att acceptera. Genk blir sista hemmamatchen för mig och Besiktas borta den sista överhuvudtaget, säger Swidde Nilsson.

Han har fyllt 65 år, men poängterar att han gärna fortsatt ett par år till. Men MFF valde att inte förlänga hans kontrakt.

– Man ville organisera om.

– Nu får vi se vad som händer, om det dyker upp något eller om jag ska ta det lugnt.

Swidde Nilsson har jobbat fyra år i Malmö FF. Han kom till klubben inför säsongen 2015 från FC Höllviken där han även var lagledare och jobbade ihop med bland andra Olof Persson. Innan dess var han verksam i Vellinge IF och IFK Klagshamn.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close