IshockeyNyheterRedhawks

Nichlas Torp fortsätter i Redhawks

Den 29-årige backen Nichlas Torp fortsätter i Redhawks.
Den defensivt starke backen anslöt till laget i slutet av oktober för att täcka upp för Redhawks många backskador och nu kommer han att fortsätta vara en del av backbesättningen.
– Det känns jättebra, allt har varit positivt så här långt, säger Torp till Redhawks hemsida.

– Nichlas har gjort det väldigt bra under den månad som han varit hos oss och han har dessutom tagit en bra roll i omkädningsrummet. Vi ser fram emot att fortsatt se honom som en del av vår backbesättning, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Hittills har det blivit åtta SHL-matcher och ytterligare två matcher i Champions Hockey League för den resolut spelande backen. På lördag är han redo för att dra på sig Redhawkströjan igen, när det väntar bortamatch mot Linköping innan han nästa vecka ska spela sitt första Skånederby i karriären.

– Det känns jättebra och jag är självklart glad över att få möjligheten att stanna här. Alla har tagit hand om mig väldigt väl och jag tycker att spelsystemet passar mig mycket bra. Allt har bara varit positivt så här långt, säger Nichlas Torp.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close