FotbollKristianstads FC

Dubbla nyförvärv för Kristianstad FC

Kristianstad FC har under lördagsmorgonen gjort klart med sina två första nyförvärv inför kommande division 1-säsongen. Daniel Kardum och Julian Grozdanovski, båda senast i division II-klubben Nosaby, har hämtats in. 

Kristianstad hade en tuff säsong i division 1 under 2018. Länge såg det ut att bli kvalspel, eller rent av, nedflyttning. Men man lyckades repa sig och till slut säkra kontraktet för kommande säsong, tack vare ett sent mål i den avslutande omgången mot Åtvidaberg. Nu har man presenterat vinterns två första nyförvärv, Nosaby-spelarna Daniel Kardum och Julian Grozdanovski.

– Vi ska bygga ett lokalt lag och då känns det här helt rätt. Det är två av regionens bästa spelare som nu vill ta sista chansen till att spela på en högre nivå, säger KFC:s sportchef, Dennis Nanasi, till klubbens hemsida.¨

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close