skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFPoddar

Blått Snack: Möt säkerhetschef Peter Narbe

Han är kommissarien som lämnade polisyrket för att jobba med fotboll. Möt Malmö FF:s säkerhetschef Peter Narbe i veckans Blått Snack.

Peter berättar hur man förbereder sig inför Europa League matchen i Istanbul mot Besiktas. Hur skiljer sig säkerhetsarbetet mellan Europaspel och  vanliga allsvenska matcher? Det blir snack om avstängningar, samarbetet mellan ordningsmakten och fotbollsföreningen och säkerhet på den mindre idrottsplatsen kontra den stora Stadion. Hur hanterar man personskydd/säkerhet kring spelare och andra personer som jobbar för föreningen? Ett spännande avsnitt med Ole Törner från Skånesport och Retro FM:s Hasse Strandberg.

LYSSNA PÅ PODEN HÄR

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close