FotbollKristianstads FC

Kristianstad FC förstärker defensiven

Kristianstad FC upplevde en tuff säsong i division 1 – men man lyckades hålla sig kvar. För att optimera förutsättningarna inför 2019 har klubben nu gjort klart med två nyförvärv, vilka presenterades på KFC:s hemsida under måndagskvällen. 

Det rör sig om IFK Hässleholms-backen Linus Svensson samt målvakten Joel Hallgren, som är tillbaka efter en tids sjukdom.

– Två riktigt bra spelare. Joel vet vi vad vi har. Han är en mycket bra målvakt och en fantastisk kille vid sidan av plan. Det är härligt att kunna gjort klart med honom, säger KFC:s sportchef Dennis Nanasi och fortsätter.

– Linus är en spelande mittback som inte tvekar att gå in i dueller. Jag tror han kommer att göra det riktigt bra i ettan nästa säsong. Vi vill bygga ett lokalt lag och då passar han även bra in i den profilen.

Kristianstad FC meddelar även att man är på jakt efter ytterligare en målvakt, vilken väntas presenteras inom kort, om man ska tro klubbens egen utsago.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close