Nyheter

Padeltouren avslutas i Skurup

Svenska Padeltouren – SPT – är Svenska Padelförbundets tour som består av sju deltävlingar och slutspelet. De åtta bästa herrparen och sex bästa damparen har kvalificerat sig till slutspelet som i helgen avgörs I Skurup Padelcenter.

Förutom prestigen att bli tourvinnare tävlas det om prispengar på totalt 70 000 kronor.

I herrklassen är Simon Vasquez/Daniel Windahl (bilden) från Ryska Posten Padel Team respektive Uppsala PK och Andreas Pålsson/Bobby Seger, Lödde PC, toppseedade. I damklassen är Anna Svedenhov/Antonette Andersson från Padel Crew Helsingborg respektive Pixbo PK och Ajla Behram/Matilda Hamlin, PDL Göteborg, de två högst rankade paren.

Malmö Padelklubb arrangerar och SPT Masters slutspel hosted by Malmö Arena Hotel avgörs alltså i Skurup Padelcenter den 7-9 december.

SPT Masters-slutspelet består även av B-klasser för herrar och damer. Parallellt med slutspelet arrangerar Malmö Padelklubb  en lokal tävling – AddPro Padel Open hosted by Malmö Arena Hotel – med C-klasser för herrar och damer, icke licensierade spelare, samt juniorklasser. Totalt är det 87 lag anmälda, det vill säga 170 spelare, till helgens tävlingar.

 

Program:

Fredagen den 7 december från kl. 16.00

Inledande gruppspelsmatcher herrar klass A från ca. kl. 18:00

Lördagen den 8 december från kl. 8.30

Gruppspelsmatcher herrar och damer klass A från ca kl. 9:30

Söndagen den 9  december från kl. 9.00

Semifinaler herrar och damer A från kl. 9:00

Finaler herrar och damer A från ca kl. 12:00.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close