skanesport_desktop-panorama-1

NyheterTrelleborg FFTrelleborgs FF

Totte från TFF till landslagsläger

P16/02-landslaget avslutar säsongen med ett läger på Bosön den 6-9 december där 66 st spelare är uttagna. Av dessa är det bara en från Trelleborgs FF, Totte Holmqvist. Lägret är en förberedelse inför kommande tävlingssäsong där EM-kvalets Elite Round avgörs.

 

Vad är dina förväntningar inför lägret?

– Mina förväntningar är stora. Det ska bli fantastiskt kul att åka. Ser fram emot att skaffa mig erfarenhet och ny kunskap som kan hjälpa min utveckling.

Vad är dina tankar om uttagningen?
– Självklart är det otroligt stort att få vara med om något som har med landslaget att göra. Det har självklart varit ett av mina mål och något som jag drömt om. Men nu när jag får chansen så gäller det att ta den också. Det är detta jag lever för. Förvånad blev jag. Jag visste först inte om det men under dagen som truppen blev officiell så skickade mina kompisar grattis men jag förstod inte vad de menade. Sen när jag själv gick in och såg mitt namn under spelarlistan så kunde jag först inte tro det.

Hur ser din fotbollsbakgrund ut?
– Min fotbollsbakgrund. Började när jag var 4 år i klubben Maglasäte IF. När jag var 11 år så bytade jag klubb till LB07. Efter 4 år i LB07 så gick jag över till Trelleborgs FF där jag spelar idag.

Hur ser du på din fotbollsframtid?
– Jag har höga mål. Min dröm är att bli proffs och jag kämpar varje dag för mina mål. Jag trivs bra i TFF och jag hoppas att få spela i A-laget i framtiden.

När spelas Elite Round?
– Elite rounds är den sista kvalrundan inför U17 EM nästa år. 4 lagsgrupper där ettorna och tvåorna kvalificerar sig till EM slutspelet.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close