skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt sjukgymnast Rickard Dahan

Fotboll har genomsyrat hela hans liv, pappa var elitspelare från Israel och själv började han spela som knatte i Malmö FF och blev som artonåring uppflyttad  i A-truppen av Roy Hodgson. I veckans Blått Snack möter du fotbollskillen som blev sjukgymnast, Rickard Dahan. 

Rickard berättar om fotbollsresan från pojkåren till roliga men tuffa år med spelare som Jonas Thern, Stefan Schwarz, Martin Dahlin med flera till tiden i Landskrona BoIS med Greger Andrijevski. Vi får också höra om hur den stora fotbollsprofilen i Malmöfotbollen, pappa Jack Dahan, var med och byggde upp judiska fotbollsföreningen SK Hakoah. Det blir snack om en ovanlig skada med en kapsyl, om relationen till Zlatan och om skillnad på skador och rehab mellan handboll och fotboll. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Välkommen till veckans avsnitt av Blått snack

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2