HandbollLUGI

LUGI förnyar i organisationen

LUGI meddelar att de knyter till sig Anders Svensson som ny försäljningschef.
“Med lång erfarenhet från idrotts- och näringslivet förstärker LUGI efter nyår sin försäljningsorganisation med ytterligare spetskompetens. Med tidigare erfarenheter från näringslivet har Anders en djup kunskap av försäljning och kundvård. En resa som gått från att vara elitidrottsman i motorsporten till att jobba som försäljningschef för ett av Europas största fraktbolag och samtidigt de senaste åren parallellt jobbat med svenska handbollslandslaget och deras nätverk.”

– Jag känner mig oerhört stolt över att få företräda denna anrika handbollsförening. Mitt val var enkelt när jag fick denna förfrågan då jag verkligen värdesätter klubbens fina arbete och engagemang för både idrotten och andra viktiga samhällsfrågor. Jag är genom mitt företag i Lund med i Lugis nätverksgrupp och har från starten av detta samarbete känt att LUGI är en otroligt proffsig och seriös förening. Nu ser jag möjligheten att bygga detta nätverk ännu starkare med utgångspunkt i LUGI:s otroligt kloka och viktiga värdegrundsarbete, säger Anders Svensson.

– Det känns väldigt positivt att kunna knyta till oss Anders som inte bara har hög kompetens inom sitt arbetsområde. Anders är driven, målmedveten och sprider väldigt mycket positiv energi. Han blir en viktig tillgång för klubben för att fortsatt kunna fokusera på utveckling och nå nya framgångar, säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.
– LUGI är på god väg att både sportsligt och organisatoriskt nå de mål vi satt upp. Nu kan vi också med rekryteringen av Anders nå våra långsiktiga mål, vi ser fram emot att ha Anders med oss på den resan vi befinner oss på, säger LUGI:s ordförande Peter Andersson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close