skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackKlubbarMalmö FFPoddar

Blått snack: Möt Johan Ljungström

Spelarna, staben, styrelsen och personalen i MFF går ofta i samma skor. Det kan man tacka Johan Ljungström på Karlsson & Ljungström för. I veckans Blått Snack möter du f.d. MFF spelaren som formger skor i gamla lokstallarna på Kirseberg.
Johan berättar om smålagsfotboll i Eriksfält och om hur han tog en plats i MFF under ungdomsåren där han stannade tills han var 20. Det blir snack om att fortsätta familjens hantverkstradition som höll på att dö ut. Vi får reda på hur det går till att ta fram skor till spelarna och vad storleken har för betydelse…. .Detta och mycket mer i avsnitt 144 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törneroch Retro FM:S Hasse Strandberg.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close